Рецепт дня Готуємо турецькі здобні булочки

опубликовано: 2019-10-13T05:00:00+00:00

Потрібно: 400 грамів борошна 6 грамів сухих дріжджів 1 яйце 180 мл молока 80 мл'nbsp;олії 3 столові ложки цукру 1,5 чайні ложки солі 50 г м'#39;якого вершкового масла жовток, масло і молоко для змащення цукор для посипання Дріжджі розвести в 50 мілілітрах теплого молока і 1 чайною ложкою цукру. Накрити'nbsp;і залишити на 15 хвилин, щоб опара піднялася. Просіяти борошно і влити в нього молоко, всипати цукор і сіль, додати масло та опару. Замісити'nbsp;тісто. Залишити його'nbsp;в теплому місці на годину. Тісто розділити на 10 частин. Кожну кульку розкотити в овал, товщиною 3-4 мм. Після цього слід'nbsp;зробити кілька надрізів уздовж, не дорізуючи по 0,5 см до країв. Змастити тісто м'#39;яким вершковим маслом. Присипати цукром. Згорнути овал з тіста по діагоналі в рулет, а потім скрутити в 'quot;равлика'quot;. Залишити їх на 10 хвилин. Змастити булочки жовтком, збитим з невеликою кількістю молока. Після цього відправити в духовку на 20-25 хвилин та випікати при температурі 180 градусів.'nbsp; 'nbsp;

предварительный просмотр    открыть источник →