Рецепт дня Готуємо фаршировані перці в томатному соусі

опубликовано: 2019-10-12T05:00:00+00:00

Потрібно: 8 великих'nbsp; перців 400'nbsp;г'nbsp; фаршу 3 помідори 100 г'nbsp;рису пучок зеленої цибулі 2 зубчики часнику хмелі-сунелі кінза 7 столових ложок сметани 3 столові ложки аджики 4 столові ложки томатного соусу Промиваємо рис та варимо до напівготовності. Миємо перці та видаляємо насіння. Дрібно нарізаємо помідори і додаємо їх до фаршу. Ріжемо кінзу і цибулю. Відправляємо їх до фаршу. Туди ж додаємо підготовлений рис і спеції. Усе солимо за смаком і'nbsp;перемішуємо. Наповнюємо начинкою перці і вкладаємо їх у каструлю. Змішуємо сметану, томатний соус і аджику. Перемішуємо. Виливаємо підготовлену суміш в перці.'nbsp; Ставимо на вогонь та доводимо до кипіння. Після'nbsp;накриваємо каструлю кришкою і тушкуваємо 40 хвилин. Смачного!

предварительный просмотр    открыть источник →